10 juni 2010

Lagom är bäst

Vill visa något som kunde ha blivit väldigt bra men som blev halvbra pga att vi spelade in ljudet till Voicethreaden vid två olika tillfällen och vid två olika datorer. Det är lite ojämn ljudkvalité.

Det andra som inte blev så bra var att jag tog med alldeles för många bilder i presentationen, så eleverna tröttnade på att läsa in till bilderna när vi var halvvägs in. Att vi sedan fick ta om sex bilder var ju inte heller så lyckat. Men med alla misstag bär man alltid med sig nya erfarenheter, så när ni gör något liknande med nyfikna och vetgiriga 7-åringar - hejda er lite och ta med lagom många bilder - då kommer det säkert att bli alldeles utmärkt. LAGOM ÄR BÄST!

Det som VAR bra var att 7-åringarna utrustades med digitalkameror och fick ge sig ut på skolgården och in i kyrkan för att leta efter trianglar, rektanglar, kvadrater och cirklar som skulle fotograferas. Och när vi sedan tittade på den färdiga Voicethreaden upptäckte barnen att det fanns fler geometriska figurer än dem vi berättade om. Så sätt igång att leta!

Och står ni ut med att titta på presentationen - håll till godo :)

Inga kommentarer: