30 januari 2009

Elekricitet

Jag läser i tidningen om elöverkänslighet. Att inte kunna leva i närheten av gatlyktor, datorer eller annat som kräver el. Hmmm, jag tänker aldrig på det, men att leva utan el i dagens samhälle måste vara näst intill omöjligt. "Allt" kräver el. Att sitta här kräver el, att vara utan datorn känns för mig som en omöjlighet - datorn är en del av mig ...
Bild: Öpedagogen

2 kommentarer:

Mia sa...

Min ena broder är elöverkänslig och du har rätt, det är i stort sett omöjligt att klara av att vara det i dagens samhälle. Han kör micron på fjärrkontroll -står i rummet bredvid, han kör sin lilla bärbara gamla dator på bilbatteri för den lägre spänningens skull - bra dagar kan han använda den en halvtimme typ då. Han kan inte åka i syrrans bil - nyaste Volvon jämt = FULL med elektronik...Han kunde inte ens gå in och hälsa på mamma när hon låg på IVA förra året...på sjukhus är det hög spänning mest överallt. Men det allra största problemet är nog ändå, att så få tror att han HAR problem överhuvudtaget.... Det är inte direkt en "godkänd diagnos" ännu...tyvärr. Utanförskapet är stort.
Ack ja.

Fröken T sa...

Kan inte leva utan min dator, förstår inte hur jag skulle överleva om jag blev elöverkänslig. Lider verkligen med de som drabbats.