23 december 2008

GOD JUL

Jag har redan önskat alla en god jul, men så här dagen före dopparedagen gör jag det igen

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!!

När julen är slut ska jag ta långa promenader tillsammans med min kamera. Vi har inte haft tid för varandra de senaste veckorna - jag längtar efter att börja umgås igen :D
Bild: Öpedagogen

2 kommentarer:

Jan Svärdhagen sa...

Hej

tack för ditt inlägg på min blogg. Du frågade om hur man gör när man bäddar in en film eller annat objekt i Blogger.

Du måste redigera HTML-koden i bloggposten eller på sidan. Detta bör vara relativt enkelt. I Blogger, till exempel, klickar du bara på fliken "Redigera HTML" (fliken finns i över texten "förhandsvisa". klicka där så går du in i html-läget.

Därefter går du till det videoklipp som du vill använda och tittar efter kryssrutan "Bädda in" i avsnittet om det här videoklippet. Om du kopierar HTML-koden som finns där till din webbplats skapas en inbäddad spelare och spelaren kommer att spela på din webbplats när användare klickar på knappen "Spela upp".

Du kan ändra storlek på spelaren genom att justera objektets fält för bredd="425"och höjd="350" både i början och slutet av koden för den inbäddade spelaren. Se till att den storlek du väljer har samma proportion som standardinställningen så att videoklippet inte dras ut. Multiplicera bredden med 0,8235 för att få höjden.

Hoppas att det funkar

Allt gott och en fin Jul önskar Janne

annemarie sa...

Jag önskar dig så mycket gott och vackert på din ö - god jul och tack för sin support på min blogg, ditt läsande och reflekterande. Önskar dig nu några oändligt vackra dagar runt jul och nyår, Anne-Marie